Tervetuloa Relevén Intraan!

Ilmoittaudu tunneille, maksa lukukausimaksut ja pysy ajan tasalla Intran avulla!


Luo itsellesi käyttäjätunnukset!

Käyttäjätunnukset luodaan klikkaamalla "Create account" -painiketta ja täyttämällä tarvittavat tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja keksimäsi salasana tunnukselle). Pääset heti ilmoittautumaan tunneille ja saat uusimman tiedon Relevén opetuksesta, tapahtumista ja muusta tärkeästä toiminnasta! Huomaathan, että käyttäjätunnusten luominen ei kuitenkaan velvoita sinua vielä mihinkään!

Ilmoittaudu tunneille!

Käyttäjätunnuksilla pääset ilmoittamaan lapsesi, itsesi tai vaikkapa molemmat balettitunneillemme. Täytä oppilaan tiedot ja erityisesti syntymäaikatieto huolellisesti, jotta järjestelmämme osaa tarjota oppilaan ikäryhmälle soveliaat tunnit. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla 20 euron rekisteröitymismaksu tai kesälukukaudella 2022 10 % ennakkomaksu kursseista.


Vahvista oppilaspaikka maksamalla rekisteröitymis- tai ennakkomaksu!

KESÄLUKUKAUDELLA 2022 ei makseta erillistä rekisteröitymismaksua, vaan ilmoittautumisvaiheessa peritään ennakkomaksuna 10 % kurssin tai leirin hinnasta. Maksettu ennakkomaksu huomioidaan jäljelle jäävässä kurssimaksussa.
Kesälukukauden loppumaksujen eräpäivä on 6.6.2022 ja maksut maksetaan Intrassa ilman erillistä kehotusta. Mikäli haluat maksaa laskulla, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (hannamari.pienibalettistudio@gmail.com) hyvissä ajoin ennen eräpäivää!

LUKUVUOSI 2021-2022: Maksa rekisteröitymismaksu 20 euroa luotto-, yhdistelmä- tai Visa Electron -kortilla, PayPal-tilillä tai pyytämällä meiltä lasku. Rekisteröitymismaksua vastaan sinulle varataan oppilaspaikka valitsemiltasi tunneilta. Mahdolliset uudet oppilaat voivat rekisteröitymismaksua vastaan käydä kokeilemassa tuntiansa kahdesti ennen oppilaspaikan lopullista vastaanottamista. Heille rekisteröitymismaksua ei hyvitetä.
Kevään 2022 lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi 7.1.2022 (jatkavat oppilaat). Uusien oppilaiden lukukausimaksu erääntyy kokeilutuntien jälkeen 1.2.2022 tai 14 vrk:n kuluttua ilmoittautumisesta, jos kausi on jo käynnissä.

Lukukausimaksut maksetaan Intrassa ilman erillistä kehotusta annettuun eräpäivään mennessä. Jokainen oppilas / huoltaja on velvollinen seuraamaan erääntyviä maksujaan, jotka näkyvät heti Intraan kirjautumisen jälkeen etusivulla. Mikäli maksut ovat myöhässä, lisää Intra automaattisesti 5 euron viivästysmaksun avoimeen saldoon aina 14 vuorokauden kuluttua kustakin eräpäivästä.Powered by: DanceStudio-Pro.com