Tervetuloa Relevén Intraan!

Ilmoittaudu tunneille, maksa lukukausimaksut ja pysy ajan tasalla Intran avulla!


Luo itsellesi käyttäjätunnukset!

Käyttäjätunnukset luodaan klikkaamalla "Create account" -painiketta ja täyttämällä tarvittavat tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja keksimäsi salasana tunnukselle). Pääset heti ilmoittautumaan tunneille ja saat uusimman tiedon Relevén opetuksesta, tapahtumista ja muusta tärkeästä toiminnasta! Huomaathan, että käyttäjätunnusten luominen ei kuitenkaan velvoita sinua vielä mihinkään!

Ilmoittaudu tunneille!

Käyttäjätunnuksilla pääset ilmoittamaan lapsesi, itsesi tai vaikkapa molemmat balettitunneillemme. Täytä oppilaan tiedot ja erityisesti syntymäaikatieto huolellisesti, jotta järjestelmämme osaa tarjota oppilaan ikäryhmälle soveliaat tunnit.
Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla 20 euron rekisteröitymismaksu tai kesälukukaudella 20 % ennakkomaksu kursseista.


Vahvista oppilaspaikka maksamalla rekisteröitymis- tai ennakkomaksu!

KESÄ 2023: Maksa ennakkomaksu luotto-, yhdistelmä- tai Visa Electron -kortilla, PayPal-tilillä tai pyytämällä meiltä lasku. Ennakkomaksua vastaan sinulle varataan oppilaspaikka valitsemiltasi tunneilta. Maksettu ennakkomaksu hyvitetään lukukausimaksun loppusummasta, joka erääntyy 2.6.2023.

LUKUVUOSI 2023-2024: Maksa rekisteröitymismaksu (20 euroa 31.5.2023 asti, 1.6.2023 lähtien 25 €) luotto-, yhdistelmä- tai Visa Electron -kortilla, PayPal-tilillä tai pyytämällä meiltä lasku. Rekisteröitymismaksua vastaan sinulle varataan oppilaspaikka valitsemiltasi tunneilta. Uudet oppilaat voivat rekisteröitymismaksua vastaan käydä kokeilemassa tuntiaan kahdesti ennen oppilaspaikan lopullista vastaanottamista. Rekisteröitymismaksua ei hyvitetä lukukausimaksuissa.

Lukukausimaksut maksetaan Intrassa ilman erillistä kehotusta annettuun eräpäivään mennessä (syyslukukaudella vanhat oppilaat 7.8.2023 ja uudet oppilaat 4.9.2023 tai 14 vrk:n sisällä ilmoittautumisesta, jos lukukausi on jo käynnissä). Jokainen oppilas / huoltaja on velvollinen seuraamaan erääntyviä maksujaan, jotka näkyvät heti Intraan kirjautumisen jälkeen etusivulla. Mikäli maksut ovat myöhässä, lisää Intra automaattisesti 5 euron viivästysmaksun avoimeen saldoon aina 14 vuorokauden kuluttua kustakin eräpäivästä.Powered by: DanceStudio-Pro.com