Welcome to Pieni balettistudio Relevé!Luo itsellesi käyttäjätunnukset!

Käyttäjätunnukset luodaan klikkaamalla "Create account" -painiketta ja täyttämällä tarvittavat tiedot (nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite ja keksimäsi salasana tunnukselle). Pääset heti ilmoittautumaan tunneille ja saat uusimman tiedon Relevén opetuksesta, tapahtumista ja muusta tärkeästä toiminnasta! Huomaathan, että käyttäjätunnusten luominen ei kuitenkaan velvoita sinua vielä mihinkään!

Ilmoittaudu tunneille!

Käyttäjätunnuksilla pääset ilmoittamaan lapsesi, itsesi tai vaikkapa molemmat balettitunneillemme. Täytä oppilaan tiedot ja erityisesti syntymäaikatieto huolellisesti, jotta järjestelmämme osaa tarjota oppilaan ikäryhmälle soveliaat tunnit. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla 20 euron rekisteröitymismaksu.

Vahvista oppilaspaikka maksamalla rekisteröitymismaksu!

Maksa rekisteröitymismaksu 20 euroa luotto-, yhdistelmä- tai Visa Electron -kortilla, PayPal-tilillä tai pyytämällä meiltä laskun. Rekisteröitymismaksua vastaan sinulle varataan oppilaspaikka ja uudet oppilaat voivat käydä kokeilemassa tuntiansa kahdesti ennen oppilaspaikan lopullista vastaanottamista. Kevään lukukausimaksu erääntyy maksettavaksi 3.1.2019 (vanhat oppilaat). Uusien oppilaiden lukukausimaksu erääntyy kokeilutuntien jälkeen 21.1.2019.Powered by: DanceStudio-Pro.com